• Om mig

 • Vill du gärna växa med ditt företag men du har många rutinuppgifter som gör att du inte har tid till att jobba med dina huvuduppgifter?

  Du vet inte var du skall börja med arbetet: kundmail skall besvaras, bokföringen skall förberedas för revisorn, börja med ett viktig projekt som ger pengar, planering av sociala medier eller konferensen / mötet som måste organiseras som är också viktigt.

  Du kan behöva någon som hjälper dig som du kan lita på och som jobbar självständigt.

  Du har ingen plats på ditt kontor / homeoffice / eller var du nu jobbar. Eller du har inte så mycket att göra att du kan eller vill anställa någon?

  Då har du kommit till rätt adress resp. på rätt websida.

  Jag jobbar virtuellt dvs. från min homeoffice och timmvis med de uppgifter som jag får av dig och som vi pratade om innan. Du kan redan nu göra en bock på de uppgifterna på din todo-lista.

  Jag är din högra hand som hjälper dig så att du kan koncentrera dig på dina kunder / klienter / gäster / ... Så du har tid att skriva boken som du har tänkt på länge. Så du har mer tid för din familj. Eller.... du kommer säkert på någonting mer som du kan göra under den tiden som du har vunnit genom att anlita mig.

  Säkert frågar du dig nu också vem jag är?

  Jag är Henrike, årsgång 1980, studerat företagsekonom, bor med min hund söder om Hamburg och jag njuter av lantlivet.
  Decennier på backoffice av försäljning och key account har präglat mig och visat mig vad jag verkligen kan och vad jag älskar.

  Jag älskar Sverige och det svenska språket och jag har även bott där i 2 år.

  Dessutom älskar jag att vara spindeln i nätet (nej, inga riktiga spindlar), hålla flera bollar i luften och på dagens slut vill jag gärna ha nöjda kunder som kan lita på mig.

  När alla pusselbitar faller på plats och projektet/ uppgiften kan avslutas framgångsrik är det tillfredsställande för mig.

  Därför är jag redan nu nyfiken på hur jag kan hjälpa dig.